All times are UTC [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
  Print view

  Status/Problem Reporting/Troubleshooting
Author Message
    PostPosted: Wed Sep 23, 2009 2:27 pm 
Pennywise
User avatar
Offline

Posts: 9225
Joined: Mon Jul 07, 2008 12:37 pm
Location: Inside my Lian Li Armorsuit......Hoo-Haa!
99.21.192.140:10308

Server will be running DCS until the release of the FC2 patch.

Edited by Fudd

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
'You may All go to Hell, And I will go to Texas'
ImageImage
'And when I get to Heaven, to St Peter I will tell......
One more Soldier reporting Sir, I've served my Time in Hell....'


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Tue Apr 13, 2010 10:00 pm 
Sukhoi Arms Alcoholic
User avatar
Offline

Posts: 2672
Joined: Fri Jul 11, 2008 3:30 am
We have gathered enough funds to upgrade my local connection (3Mbit/24Mbit), however my ISP is currently draggin a$$ on its availability for this area.

We are approx halfway in fund collection to co-locate the server so for the interim, I encourage people to continue donating.

I'll keep you posted.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
Image

159th_Popeye wrote:
...watchin fellas like yaself and fudd ,,, makes me wonder ,, how the heck do they do that? [sic]


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Wed Apr 14, 2010 4:15 am 
Allegedly Orates with Silly 'Twang'
User avatar
Offline

Posts: 5407
Joined: Sun Jul 06, 2008 3:51 pm
Location: Ruhr Valley, Germany
How much more do we need for a year's worth of co-loc?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
@flipnascar
Image


In the race between the earth doing zero and bits of metal doing hundreds of miles per hour, the earth has yet to lose.


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Wed Apr 14, 2010 7:56 am 
Krymsk AA Member
User avatar
Offline

Posts: 11084
Joined: Mon Jul 07, 2008 7:46 pm
159th_Zorrin wrote:
How much more do we need for a year's worth of co-loc?


Zorrin! You generous chappie! Gonna donate the remainder are we then!? 8-) :P

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
Image
летчики-истребители являются мусором

Currently awaiting ED fixing DCS -or hell freezing over...


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Wed Apr 14, 2010 2:51 pm 
Sukhoi Arms Alcoholic
User avatar
Offline

Posts: 2672
Joined: Fri Jul 11, 2008 3:30 am
Approx $600.00

I'm in the process now of updating the balance sheet.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
Image

159th_Popeye wrote:
...watchin fellas like yaself and fudd ,,, makes me wonder ,, how the heck do they do that? [sic]


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Wed Apr 14, 2010 8:38 pm 
159th_Viper wrote:
99.21.192.140:10308

Server will be running DCS until the release of the FC2 patch.

Edited by Fudd


Is this in effect now, I assuming it is as I'm unable to join the server?

No post edit date.


Top
  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Thu Apr 15, 2010 2:39 pm 
Sukhoi Arms Alcoholic
User avatar
Offline

Posts: 2672
Joined: Fri Jul 11, 2008 3:30 am
159th_Axion wrote:
159th_Viper wrote:
99.21.192.140:10308

Server will be running DCS until the release of the FC2 patch.

Edited by Fudd


Is this in effect now, I assuming it is as I'm unable to join the server?

No post edit date.



If you wish to run FC2, just let a moderator know.

The reason for the change is that we have not built multiplayer missions for FC2 yet and there are more FC2 servers than DCS servers. But again, its yours anytime you wish, just ask.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
Image

159th_Popeye wrote:
...watchin fellas like yaself and fudd ,,, makes me wonder ,, how the heck do they do that? [sic]


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Thu Apr 15, 2010 2:44 pm 
Sukhoi Arms Alcoholic
User avatar
Offline

Posts: 2672
Joined: Fri Jul 11, 2008 3:30 am
159th_Fudd wrote:
We have gathered enough funds to upgrade my local connection (3Mbit/24Mbit), however my ISP is currently draggin a$$ on its availability for this area.

We are approx halfway in fund collection to co-locate the server so for the interim, I encourage people to continue donating.

I'll keep you posted.



More info on this.

After interrogating my ISP and searching on the internets (GW), I've found that its questionable as to whether I will see availability in my area. Apparently I am FTTP (fiber to the premises) which in theory can provide speeds up to the Gbit/s, HOWEVER AT&T is only currently offering speed increases to FTTN (fiber to the node) which runs crappy copper wire (POTS) to the house. Why this is, I'll never know.... I was told to check back periodically, so as I do I'll keep you posted.

I f'in wish I could get Verizon FIOS. If there is a squad member that is in their service area please let me know.

http://www22.verizon.com/Residential/Fi ... sCable.htm

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
Image

159th_Popeye wrote:
...watchin fellas like yaself and fudd ,,, makes me wonder ,, how the heck do they do that? [sic]


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Sat Aug 21, 2010 7:27 pm 
Sukhoi Arms Alcoholic
User avatar
Offline

Posts: 2874
Joined: Thu Sep 10, 2009 12:20 am
Location: EHKD
Anyone has an idea where Fudd's hanging out?

Anyway, in his absence i would like to make a reminder to everyone that donations are needed to keep our server running.
Maybe not this very moment, but it never hurts to donate a bit when you can miss it.

Cheers

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
Image
God created the World, the Dutch created Holland

Image


Top
 Profile  
 

  Re: Status/Problem Reporting/Troubleshooting
    PostPosted: Tue Nov 13, 2012 3:48 pm 
Krymsk AA Member
User avatar
Offline

Posts: 11084
Joined: Mon Jul 07, 2008 7:46 pm
Thought of opening a new sticky where we can raise/post problems and fixes regarding the server or MP connections and tips for smooth-running, but, I'll post this here for now.

I'd not seen this 'till today; http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=96565

I've just adjusted my settings as advised; speedtest says 44 and 9 for my connection, so, I've allowed some slack and set mine to 30000Kb and 7000Kb.

I just connected OK in a quick test -we'll have to see how I get on in a squad-flight soon.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____
Image
летчики-истребители являются мусором

Currently awaiting ED fixing DCS -or hell freezing over...


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC [ DST ]


  Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Original 4poziom created by © gokin, 4poziom.pl. Template changes J Berry.
159th Guards Aviation Regiment
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group